“Uiteindelijk is het mijn doel om het werk voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken.” – Zoë

Zoë werkt sinds september 2022 bij OIS Softwaremakers als Functioneel Beheerder. Samen met Rico vormt zij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Wat opvalt is het menselijke aspect dat bij Zoë de hoofdrol speelt, zowel in haar werk, als privé.“Ik was op zoek naar een bedrijf waar...

Leestijd: 2 minuten

Zoë werkt sinds september 2022 bij OIS Softwaremakers. Samen met Rico vormt zij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Wat opvalt is het menselijke aspect dat bij Zoë de hoofdrol speelt, zowel in haar werk, als privé.

“Ik was op zoek naar een bedrijf waar ik weer de code in kon duiken en helemaal mijzelf kon zijn. Een bedrijf waar dit niet zou kunnen, was eigenlijk geen optie. Een week voordat ik bij mijn oude werkgever zou vertrekken, stond er een bericht van de recruiter van OIS in mijn inbox. Alsof ze het rook!

Ik heb toen een aantal leuke gesprekken gehad en ben vrijwel direct begonnen. De eerste paar weken was het leren, leren, leren. Veel naar Remco luisteren en zelf veel (door)vragen. Gelijktijdig liep ik met Rico mee. De samenwerking met Rico waardeer ik heel erg. We zijn inmiddels echt een team en hij is een fijne collega om taken mee te verdelen en mee te sparren.

Ook de samenwerking met andere collega’s is laagdrempelig. Ik kan mijn ideeën en problemen altijd bij iemand neerleggen en er wordt daadwerkelijk geluisterd. Alle punten waarvoor ik voor OIS heb gekozen, worden ook echt waargemaakt. En daar blijf ik voor 😉.

Momenteel ben ik bezig met een cursus PL/SQL. Ik vind het super leuk om nieuwe dingen te leren en te blijven ontwikkelen. Ik kijk uit naar het punt waarop alle projecten samenkomen in een nieuwe applicatie, maar ook naar de weg hier naartoe. Ik mag input geven waar het kan en heb zo het gevoel dat ik een mooie bijdrage kan leveren voor collega’s en klanten. Uiteindelijk is het mijn doel om het werk voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Buiten werk ben ik ook veel met mensen bezig. Ik ben trots op mijn wereldwijde netwerk en de bijdrage die ik eraan lever. Ik heb allerlei groepen mensen leren kennen via (o.a.) Twitch en ik probeer die groepen bij elkaar te brengen. Ik help mensen door tips en uitleg te geven over allerlei onderwerpen, maar soms is het ook genoeg om simpelweg vragen hoe het met iemand gaat. Ik merk dat ik die sociale contacten nodig hebt, maar af en toe is het ook wel veel als je de verbindende factor bent. Hoe dan ook waardeer ik de connecties enorm en vind ik het jammer dat ik de mensen in het buitenland niet altijd zomaar op kan zoeken!

De komende jaren staan voor mij in het teken van zelfontwikkeling, zowel op het werk als privé. Stabiliteit opbouwen en kennis opdoen.”

Dat zijn nog eens mooie voornemens voor de toekomst! Fijn om je bij ons team te hebben Zoë. Ook benieuwd of wij bij jou passen? Bekijk onze vacatures op onze werken-bij pagina: www.ois.nl/werken-bij/

Deel dit bericht: