OIS Softwaremakers

"Voor overheid en zorg"

Sinds 1996 zijn wij onafhankelijk softwarehuis OIS. In brede, scherpzinnige en ijzersterke teams werken we met veel plezier samen. We zijn gevestigd in Rijswijk.

Flexibel maatwerk

Het organiseren en stroomlijnen van alle in- en externe gegevens is essentieel voor een efficiënte bedrijfsvoering. Op basis van alle informatiestromen wilt u de bedrijfsprocessen monitoren en in één oogopslag een totaalbeeld hebben. Daarnaast wilt u zo slim mogelijk samenwerken met uw partners. Het OIS R4 platform maakt dit mogelijk. Volledig toegesneden op uw bedrijfsproces.

 

 

 

 

Gun jezelf een optimale samenwerking: OIS R4

Iedereen communiceert digitaal en verwacht dit ook van de organisaties waar zij de diensten van af nemen of op een andere manier zaken mee doen. OIS R4, ons business proces platform, is dé oplossing voor het digitale werken. Met dit platform zijn wij in staat om uw bedrijfsprocessen te digitaliseren en te automatiseren, zodat u efficiënt kunt sturen en continu kunt verbeteren. Het resultaat: een betere dienstverlening, een betere regie en een optimale samenwerking met uw ketenpartners tegen lagere kosten.

Onze voordelen!

  • Snel veranderende wet- en regelgeving… OIS R4 is makkelijk aan te passen
  • Steeds complexere taken… OIS R4 geeft overzicht
  • Samenwerking met ketenpartners… OIS R4 is eenvoudig te koppelen
  • Verbetering van digitale dienstverlening… OIS R4 maakt het mogelijk
  • Slinkende budgetten… OIS R4 werkt mee

 

 

 

 

 

 

 

Gun jezelf de beste informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging staat bij ons hoog in het vaandel. Omdat wij al jaren persoons- en medische gegevens voor onze klanten verwerken, is het voor ons heel gewoon om zeer zorgvuldig met deze gegevens om te gaan. Sinds 2017 voldoen wij aan de eisen van de zeer strikte normen voor informatiebeveiliging: ISO27001 en NEN7510. Lloyds Register Quality Assurance ziet toe op de waarborging van beide certificaten door jaarlijks een audit te doen op ons Information Security Management System (ISMS).

We zijn er ontzettend trots op dat wij onze processen volledig onder controle hebben, dat we alle risico’s inzichtelijk hebben en weloverwogen maatregelen hebben genomen om deze risico’s te mitigeren. Dit is een continue proces van verbeteren wat we compleet in ons managementsysteem hebben opgenomen. Bovendien is iedereen binnen onze organisatie zich bewust van het feit dat informatiebeveiliging een groot goed is wat gekoesterd moet blijven worden.

OIS Workflow Management BV, Ecmanage BV en SDS Medical BV zijn onderdeel van OIS (Olveco Informatica Services). De certificaten zijn van toepassing op deze organisaties.