“Iedereen is behulpzaam en betrokken. Of het nu gaat om een technische vraag, of een praatje over voetbal, het is leuk dat het bij OIS allemaal kan.” – Rico

Rico startte begin 2022 bij OIS in een combinatierol van functioneel beheer en development en is nu al een favoriet bij collega’s en klanten! “Mijn start bij OIS is grappig…

Leestijd: 2 minuten

Rico startte begin 2022 bij OIS in een combinatierol van functioneel beheer en development en is nu al een favoriet bij collega’s en klanten!

“Mijn start bij OIS is grappig verlopen. We kwamen in contact via de partners van Oritech. Na een tweetal positieve gesprekken met OIS besloot ik toch voor een andere organisatie te gaan. Maar na een week had ik al spijt. Niet veel later heb ik OIS een bericht gestuurd en werd ik gelukkig warm ontvangen.

Hiervoor zat ik 17 jaar bij dezelfde werkgever. Het was dus zeker even wennen de eerste maanden. Ik werd in het diepe gegooid, maar dat vond ik eigenlijk ook onwijs leuk. Met de kennis en ervaring die ik meenam, kon ik de systemen in sneltreinvaart eigen maken en binnen no time leerde ik alle collega’s en klanten kennen.

Dat ik niet schuw ben van vragen stellen of een gezellig gesprek heeft daar absoluut bij geholpen. Maar ook de ongedwongen sfeer binnen het bedrijf is daar onderdeel van.

OIS is een stuk gemoedelijker dan de grote organisaties waar ik voorheen mee te maken had. Iedereen is behulpzaam en betrokken. Of het nu gaat om een technische vraag aan Remco, of een praatje over voetbal met Tom en Martijn, wat dat betreft is het leuk dat het bij OIS allemaal kan.

Afgelopen maanden hebben voor mij bewezen dat ik de juiste keuze heb gemaakt met OIS. Ik kan met mijn development achtergrond makkelijk de code induiken voor klanten en helpen met technische vraagstukken. Ik ben geen hardcore developer, dus de combinatie van techniek en menselijk contact is wat het werk echt leuk maakt voor mij. De gezellige mix aan collega’s maakt het af!”

Denk je dat we ook bij jou passen? Solliciteer direct via onze vacatures.

Deel dit bericht: