“Een maatschappelijke impact. Dat maakt het werk wel extra interessant.” – Martijn

In oktober 2021 startte Martijn als werkstudent bij OIS Softwaremakers. Inmiddels is hij onderdeel van ons business team in de rol van Junior Consultant. “Ik ben begonnen bij OIS Softwaremakers omdat ik…

Leestijd: 1 minuut

In oktober 2021 startte Martijn als werkstudent bij OIS Softwaremakers. Inmiddels is hij onderdeel van ons business team in de rol van Junior Consultant.

“Ik ben begonnen bij OIS Softwaremakers omdat ik een leuke bijbaan wilde naast mijn afstuderen. Er lag een WordPress project klaar waar ik direct aan kon beginnen. Dat was eigenlijk de ideale manier om het bedrijf en de collega’s te leren kennen. Vanaf het eerste moment kreeg ik het vertrouwen en de volledige verantwoordelijkheid over het project, ik mocht deelnemen aan wekelijkse meetings, werkte nauw samen met collega’s van allerlei afdelingen, organiseerde samen met Tom een leuke borrel en voelde me zo al heel snel ‘part of the team’.

Het viel allemaal volledig op z’n plek toen ik na mijn project kon doorstromen naar het business team. De gesprekken die ik heb met de overheid- en zorginstellingen en de processen die wij helpen optimaliseren, hebben vaak een maatschappelijke impact. Dat maakt het werk wel extra interessant. Uiteindelijk is de rol van Junior Consultant met mijn achtergrond in bestuurskunde en informatica de ideale starters positie!”

Klinkt goed toch? Naast Martijn op de bank is nog een plekje vrij. Solliciteer direct via onze vacatures.

Deel dit bericht: