Software Developer R&D

Als Software Developer R&D ben jij de drijvende factor achter het nieuwe cloud platform

Hier word je door gedreven

Wij krijgen energie van

Zo blijf jij innoveren

Stel direct een vraag

Onze missie

Burgers en patiënten écht helpen door vooruitstrevende, duurzame softwareoplossingen te maken. Dat is onze missie. Daarom werken we dagelijks aan een innovatief, data gedreven platform in de cloud, met ons team van (young) professionals. Samen zetten wij ons in voor de verbetering van de maatschappij. We never settle. How about you?

Jouw missie

Als Software Developer R&D ben jij de drijvende factor achter het nieuwe cloud platform. Je bent in staat om van ambitieuze bedrijfsdoelstellingen, naar een concreet concept en uiteindelijke productontwikkeling te gaan. Jij zorgt voor een integraal beeld van bestaande componenten en zet deze in om een nieuw product mee te maken. Hiervoor is een “can-do” mentaliteit nodig, een frisse blik op de toekomst en sterk analytisch vermogen.

Jouw werkweek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras nec turpis nec ligula finibus tempor. Vestibulum at sem eu tellus pulvinar ultrices. Vivamus in nulla quam. Fusce condimentum cursus eros non auctor. Nulla vel quam aliquam nulla imperdiet consequat. Cras condimentum iaculis consectetur. Proin lectus tortor, feugiat eu nisl vitae, euismod pretium massa.

Test 1
Test 2
Test 3
Kees

Van overleggen met de klant, tot het maken van een ontwerp en het daadwerkelijk bouwen van de software; bij OIS kan jij je in de breedte ontwikkelen.

Jouw ontwikkeling

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop, maar zeker niet in steen geschreven! Bij OIS Softwaremakers krijgt iedereen een ontwikkelplan op maat. Samen kijken we naar jouw ambities en naar de mogelijkheden. Hier kunnen opleidingen uit voortkomen, maar ook andere ondersteuning zoals coaching en/of begeleiding.

Passen wij bij jou?

OIS Softwaremakers in vogelvlucht!

Deze baan is voor mij!

Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om. Als wij niet tot overeenstemming komen, verwijderen wij alle gegevens m.b.t. jouw sollicitatie direct.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

Meer weten over werken bij OIS?

Neem contact op met Kees voor meer informatie.

Kees
Kees van Gelder
Operationeel Directeur