Front-end Developer

Denk mee over strategische en innovatieve vraagstukken en bouw mee aan onze applicaties.

Wat kun je verwachten?

Wat verwachten wij?

Dit vind je leuk om te doen!

Stel direct een vraag

Jouw missie

Als front-end developer ben jij een van de technologische bruggenbouwers binnen OIS Softwaremakers. In samenwerking met jouw front-end collega’s en onze back-end developers, zorg jij voor de koppeling van het ontwerp (design) en de functionaliteit (back-end) van de webapplicatie.

Hoe we dit doen? Aan de front-end werken we met HTML en CSS, en coderen we in Typescript. Jouw werk vindt met name plaats in Angular.

Naast het programmeren denk je als front-end developer mee over architectuur en innovatie vraagstukken. We kijken uit naar jouw input over onze nieuwe applicatie(s) in de Cloud en andersom leer jij graag van jouw collega’s.

Tenslotte schrijf je duurzame en testbare code, waar jouw collega’s verder op kunnen bouwen. Je vindt development écht leuk en bent op je plek in een team van hoogopgeleide, ambitieuze software professionals.

Jeroen

Software maken is een vak én teamwork. Met name in de grote en complexe projecten, waar we als team van specialisten samenwerken om alle systemen aan elkaar te knopen. Met standaard software waar het kan, met maatwerk waar het moet. Daar worden onze klanten blij van.

Jouw ontwikkeling

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop, maar zeker niet in steen geschreven! Bij OIS Softwaremakers krijgt iedereen een ontwikkelplan op maat. Samen kijken we naar jouw ambities en naar de mogelijkheden. Hier kunnen opleidingen uit voortkomen, maar ook andere ondersteuning zoals coaching en/of begeleiding.

Passen wij bij jou?

OIS Softwaremakers in vogelvlucht!

Deze baan is voor mij!

Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om. Als wij niet tot overeenstemming komen, verwijderen wij alle gegevens m.b.t. jouw sollicitatie direct.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

Meer weten over werken bij OIS?

Neem contact op met onze recruiter Gaby voor meer informatie.

Gaby
Gaby van Hasselt
Recruiter