Front-end Developer

Bouw mee aan ons nieuwe cloud platform als Front-end Developer, de bruggenbouwer van ons team! 

Hier word je door gedreven

Wij krijgen energie van

Zo blijf jij innoveren

Stel direct een vraag

Onze missie

Burgers en patiënten écht helpen door vooruitstrevende, duurzame softwareoplossingen te maken. Dat is onze missie. Daarom werken we dagelijks aan een innovatief, data gedreven platform in de cloud, met ons team van (young) professionals. Samen zetten wij ons in voor de verbetering van de maatschappij. We never settle. How about you?

Jouw missie

Als front-end developer ben jij een van de technologische bruggenbouwers binnen OIS Softwaremakers. Jij zorgt voor de koppeling van het ontwerp (design) en de functionaliteit (back-end) van de webapplicatie. Daarbij kijk je verder dan je neus lang is en denk je mee over architectuur en innovatie vraagstukken. Jouw input over ons nieuwe cloud platform wordt enorm gewaardeerd!

Benieuwd hoe we dit doen? Aan de front-end werken we met HTML en CSS, en coderen we in Typescript. Jouw werk vindt met name plaats in Angular. We brengen front-end, back-end en business bij elkaar door te werken in scrum teams.

Kortom, jij bent op je plek in een team van hoogopgeleide, ambitieuze software professionals.

Jeroen

Software maken is een vak én teamwork. Met name in de grote en complexe projecten, waar we als team van specialisten samenwerken om alle systemen aan elkaar te knopen.

Jouw ontwikkeling

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop, maar zeker niet in steen geschreven! Bij OIS Softwaremakers krijgt iedereen een ontwikkelplan op maat. Samen kijken we naar jouw ambities en naar de mogelijkheden. Hier kunnen opleidingen uit voortkomen, maar ook andere ondersteuning zoals coaching en/of begeleiding.

Passen wij bij jou?

OIS Softwaremakers in vogelvlucht!

Deze baan is voor mij!

Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om. Als wij niet tot overeenstemming komen, verwijderen wij alle gegevens m.b.t. jouw sollicitatie direct.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Meer weten over werken bij OIS?

Neem contact op met Kees voor meer informatie.

Kees
Kees van Gelder
Operationeel Directeur