Medior/Senior Software Developer

Wat kun je verwachten?

Wat verwachten wij?

Dit vind je leuk om te doen!

Jeroen

Software maken is een vak én teamwork. Met name in de grote en complexe projecten, waar we als team van specialisten samenwerken om alle systemen aan elkaar te knopen. Met standaard software waar het kan, met maatwerk waar het moet. Daar worden onze klanten blij van.

Jeroen - Software Developer​

Jouw missie

Jouw missie als Software Developer bestaat uit het (door)ontwikkelen, aanpassen en optimaliseren van onze applicaties. Je kunt softwareproblemen in het systeem analyseren en corrigeren. Samen met het team zorg je dat de functionele wensen van de klant worden toegepast en verbeter je de werking van ons business proces platform zowel op gebruiksvriendelijkheid als onderhoudsvriendelijkheid.

Je denkt mee over architectuur en innovatie vraagstukken. Verder heb je analytisch denkvermogen en een positieve instelling. Je deelt onze visie dat talen en technieken middelen zijn om tot een doel te komen en staart je niet blind op een ontwikkeltool.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

Passen wij bij jou?

  • Brede functie: Van A tot Z betrokken bij de ontwikkeling en optimalisatie van (nieuwe) producten.
  • Beweegruimte: Binnen bepaalde kaders krijg je de vrijheid en het vertrouwen om het werk naar eigen inzicht uit te voeren.
  • Ervaren collega’s: Leer van de aanwezige kennis binnen het team.

Het sollicitatieproces

Sollicitatieproces medior senior developer
Sollicitatieproces medior senior developer

Deze baan is voor mij!

Gaby

Meer weten?

Gaby van Hasselt

Recruiter

T: 070-3192624