Lead Developer

Neem de leiding over een van onze kernapplicaties, van ontwerp tot ontwikkeling.

Wat kun je verwachten?

Wat verwachten wij?

Dit vind je leuk om te doen!

Stel direct een vraag

Jouw missie

Als Lead Developer ben jij het aanspreekpunt voor collega’s en klanten voor een van onze kernapplicaties. Met 1500 eindgebruikers, zorgt deze applicatie dagelijks voor de afhandeling van bestuurlijke stukken. Van dossiers over Corona maatregelen tot (vraag)stukken over Oekraïense vluchtelingen.

Je bent als Lead Developer betrokken bij specificaties, ontwikkelt, levert op, en ondersteunt de klant. In de tussentijd spar je natuurlijk met collega’s over deze specificaties, over testbevindingen, architectuur etc. Kortom, een brede, technische rol voor de communicatief vaardige developer.

Jouw werkweek

Van deze agenda word je blij!

Coderen
Testen
Overleg
Kees

Van overleggen met de klant, tot het maken van een ontwerp en het daadwerkelijk bouwen van de software; bij OIS kan jij je in de breedte ontwikkelen.

Jouw ontwikkeling

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop, maar zeker niet in steen geschreven! Bij OIS Softwaremakers krijgt iedereen een ontwikkelplan op maat. Samen kijken we naar jouw ambities en naar de mogelijkheden. Hier kunnen opleidingen uit voortkomen, maar ook andere ondersteuning zoals coaching en/of begeleiding.

Passen wij bij jou?

Deze baan is voor mij!

Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om. Als wij niet tot overeenstemming komen, verwijderen wij alle gegevens m.b.t. jouw sollicitatie direct.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

Meer weten over werken bij OIS?

Neem contact op met onze recruiter Gaby voor meer informatie.

Gaby
Gaby van Hasselt
Recruiter