Java Developer

Wat kun je verwachten?

Wat verwachten wij?

Dit vind je leuk om te doen!

Kees

Van overleggen met de klant, tot het maken van een ontwerp en het daadwerkelijk bouwen van de software; bij OIS kan jij je in de breedte ontwikkelen.

Kees - Operationeel Directeur​

Jouw missie

De eerste maanden leer je als Java Developer ons OIS R4 Platform van voor tot achter kennen. Dit is namelijk de spil waar het om draait! Met ons business proces platform zorgen we voor de automatisering en digitalisering van bedrijfsprocessen bij onze klanten.

Wanneer jij je draai hebt gevonden, word je van A tot Z betrokken bij projecten. Zo ben je als Java Developer regelmatig aanwezig bij overleg over technische specificaties en wijzigingsverzoeken voor de klant én bij brainstorm sessies over innovaties op ons platform. We kijken uit naar jouw input over onze transitie naar de Cloud en andersom leer jij graag van jouw collega’s.

Tenslotte schrijf je duurzame en testbare code, waar jouw collega’s verder op kunnen bouwen. Je vind development écht leuk en bent op je plek in een team van hoogopgeleide, ambitieuze software professionals.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

Passen wij bij jou?

  • Brede functie: Van A tot Z betrokken bij de ontwikkeling en optimalisatie van (nieuwe) producten.
  • Beweegruimte: Binnen bepaalde kaders krijg je de vrijheid en het vertrouwen om het werk naar eigen inzicht uit te voeren.
  • Ervaren collega’s: Leer van de aanwezige kennis binnen het team.
Snoeppot OIS

Het sollicitatieproces

Sollicitatieproces medior senior developer
Sollicitatieproces medior senior developer

Deze baan is voor mij!

Gaby

Meer weten?

Gaby van Hasselt

Recruiter

T: 070-3192624