Business Analist

Wat kun je verwachten?

Wat verwachten wij?

Dit vind je leuk om te doen!

Edwin

Werken als business analist bij OIS omvat een heel breed scala aan activiteiten. Dit loopt van het discussiëren over de business- en werkprocessen met de klant, via de vertaling hiervan in functionele eisen naar een beschrijving van technisch realiseerbare functionaliteiten. Na de realisatie en oplevering volgt de begeleiding van de acceptatie en overgang naar productie. Kortom, je bent van A tot Z bij projecten betrokken.

Edwin - Commercieel directeur

Jouw missie

Procesoptimalisatie! Jouw missie als Business Analist is de complexe bedrijfsprocessen van de klant efficiënter inrichten met behulp van onze software suites.

Je adviseert onze klanten over een optimale inrichting van hun processen en stelt hiervoor de benodigde functionele specificaties op. Je schakelt met het development team over de technische vraagstukken, dus API beschrijvingen en discussies over systeemintegraties schrikken jou niet af. Enige kennis van en interesse in software is dan ook op z’n plaats. Je werkt immers bij OIS Softwaremakers!

Maar misschien nog wel belangrijker is jouw affiniteit met consultancy. Je kunt op meerdere niveaus met stakeholders communiceren. Of het nu gaat om de Product Owner bij de klant, of een directe collega, jij bent behulpzaam en benaderbaar.

Tenslotte ben je als ambitieuze Business Analist breed betrokken. Zo identificeer je commerciële kansen voor OIS Softwaremakers en denk je mee over hoe we onze software en dienstverlening kunnen verbeteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

Passen wij bij jou?

  • Informele werkomgeving: Samenwerking en duurzame relaties staan voorop, met collega’s en klanten
  • Beweegruimte: Binnen bepaalde kaders krijg je de vrijheid en het vertrouwen om het werk naar eigen inzicht uit te voeren.
  • Ervaren collega’s: Leer van de aanwezige kennis binnen het team.

Het sollicitatieproces

Sollicitatieproces medior senior
Sollicitatieproces medior senior

Deze baan is voor mij!

Gaby

Meer weten?

Gaby van Hasselt

Recruiter

T: 070-3192624