Inhousedag

OIS Softwaremakers x Syntax

Bij OIS Softwaremakers houden we ons dagelijks bezig met verschillende complexe business process vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan de recente energietoeslag. Je vult een formulier in op de website bij de gemeente, maar dan?
Wil jij weten hoe wij gemeenten helpen met onze software? Kom 13 april naar onze workshop op de campus van de Hogeschool Leiden!

 

 

 

 

Het event

VOOR SYNTAX STUDENTEN

Tijdens ons bezoek op 13 april bekijken we een interessante business case. We nemen jullie mee in de aanvraag van de klant en onze technische oplossing. Daarna dagen we jullie uit om met behulp van Java een kleine competitie te houden. We sluiten de middag af met een gezellige borrel.

We hebben deze workshop speciaal georganiseerd voor studenten van Studievereniging Syntax die geïnteresseerd zijn in development en businessprocessen.

In het kort

OVER OIS SOFTWAREMAKERS​

OIS Softwaremakers ontwikkelt op een vooruitstrevende manier software waar gemeenten en zorginstellingen écht mee geholpen zijn in de uitvoering van hun processen.

De inhousedag bij OIS Softwaremakers is een geweldige kans om onze collega’s te ontmoeten, je netwerk te laten groeien en je carrière een kickstart te geven!

Video afspelen

Het programma

WAT JE KAN VERWACHTEN?

Als student of starter kan het lastig zijn om te bepalen welke baan en organisatie het beste bij jouw voorkeuren past. Terwijl jouw eerste baan vaak dé basis vormt voor jouw verdere loopbaan. Tijdens de workshop kun je de sfeer proeven van onze kleine, informele organisatie en al jouw vragen stellen.

Na een korte kennismaking onder leiding van Gaby van Hasselt (recruiter), zullen we een business case behandelen van een voormalig project bij OIS Softwaremakers. Jeroen Verschuur (Tech Lead) neemt je mee in de architectuur en uitwerking van dit vraagstuk en deelt de ervaringen die we als bedrijf zijn tegengekomen. We sluiten de middag af met een gezellige borrel.

17:00u – Inloop
17:15u – Introductie & Business Case
18:00u – Tech Challenge!
19:00u – Borrel

Onze Softwaremakers

AAN ONS KUN JE ALLES VRAGEN TIJDENS DE INHOUSEDAG

Gaby

Gaby van Hasselt

RECRUITER

Jeroen Verschuur

TECH LEAD

Aanmelden

ZODAT WE WETEN DAT JE KOMT!

Wil jij OIS Softwaremakers beter leren kennen? Neem dan wat nieuwsgierigheid mee en wij zorgen aan het einde voor een gezellige borrel. Lijkt het jou nou ook wat? Meld je dan aan via Syntax!

Locatie

HIER BEN JE WELKOM!

Hogeschool Leiden
Zernikedreef 11, 2333 CK

Meer weten?

OVER OIS SOFTWAREMAKERS

WAT WE DOEN

PROJECTEN BIJ OIS

WAT ONS KENMERKT

Gaby

Gaby van Hasselt

Neem contact op met Gaby van Hasselt
Recruiter OIS Softwaremakers