Ontwikkelaar ASP.Net

Profiel: Ontwikkelaar Web applicaties/Developer Web Applications

Vacature

Wij zijn op korte termijn op zoek naar iemand die ASP.Net applicaties in C# kan maken. Deze applicaties zijn gekoppeld met een database en gebruiken moderne web technieken zodat we een rijke user interface hebben. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en bent gedreven om deze in te zetten in onze toepassingen. 

Zelfstandig kan je zorgen voor het opzetten en onderhouden van een toepassing. Je ziet het als een uitdaging om te komen met ideeën om het ontwikkelteam nog productiever te maken en je werkt nauw samen met verschillende klanten.

Organisatie

Bij OIS in Rijswijk ontwikkelen we innovatieve en kostenbesparende oplossingen voor de relevante processen van bedrijven en overheden. Onze aanpak is succesvol door een pragmatische werkwijze en een beproefde methodiek.

Met onze implementaties zorgen we dat klanten voordeel bereiken door digitaal te werken met onze oplossingen in de cloud of on-premise.

Ons team bestaat uit 25 professionals die gezamenlijk hard werken om de klant gelukkig en tevreden te houden. Er heerst een ongedwongen sfeer, wordt veel gelachen en we dekken iedere middag de tafel voor een gezamenlijke lunch.

Profiel 

Wat je hiervoor meeneemt zijn een informatica opleiding en (bij voorkeur) een aantal jaren ervaring met c#, ASP.Net en Javascript. Ook als je minder ervaring hebt, maar wel gedreven bent om te leren, willen we graag kennis met je maken. Daarnaast heb je kennis van relationele databases.

Nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen wordt zeer op prijs gesteld. Denk aan Bootstrap, Angular, Docker, MVC, Entity frameworks etc..

Qua persoonlijkheid ben je creatief, resultaatgericht en een echte teamspeler. Projectmatig werken zit in je systeem en, o ja, je bent een Pietje Precies.

Geïnteresseerd?

We willen graag kennis met je maken. Voor meer informatie kun je terecht bij Edwin van Veen, tel: 070-3192624. Wil je direct solliciteren, stuur dan je CV met een motivatie naar edwin.van.veen@ois.nl.

Je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Als dit wederzijds bevalt dan wordt er een tweede gesprek georganiseerd waarna een aanbod volgt.

(wij hebben geen interesse in advertentieverkoop of bemiddelingsdiensten)