ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd

Informatiebeveiliging staat bij ons hoog in het vaandel. Dat moet ook wel als je zoveel medische gegevens en persoonsgegevens van je klanten verwerkt. Wij zijn dan ook altijd zeer zorgvuldig met deze gegevens omgegaan. 

Vorig jaar hebben we besloten nog een stap verder te gaan en onze organisatie door te lichten en aan dusdanig aan te passen zodat wij kunnen voldoen aan de eisen die de normen ISO27001 en NEN7510 stellen aan organisaties in het kader van Informatiebeveiliging. Na een intensief traject hebben wij in december 2017, uit handen van Lloyds Register Quality Assurance, deze beide certificaten mogen ontvangen. 

We zijn er ontzettend trots op dat wij onze belangrijkste processen onder controle hebben, dat we alle risico’s inzichtelijk hebben en weloverwogen maatregelen hebben genomen om deze risico’s te mitigeren. Dit is een continue proces van verbeteren wat we volledig in ons managementsysteem hebben opgenomen. Bovendien is iedereen binnen onze organisatie zich bewust van het feit dat informatiebeveiliging een groot goed is wat gekoesterd moet blijven worden.

OIS Workflow Management BV, SDS Medical BV en Ecmanage BV zijn onderdeel van OIS (Olveco Informatica Services). De certificaten zijn van toepassing op deze organisaties.

Terug naar nieuwsberichten