OIS R4

Het business proces platform voor het digitale werken

Steeds meer klanten en ketenpartners communiceren digitaal en verwachten dit van de organisaties waarmee zij samenwerken. 
Diverse kanalen worden gebruikt; de klant stuurt een e-mail of brief, de leverancier factureert digitaal, de burger doet aangifte via een webformulier. De sociale media hebben hun intrede gedaan als communicatiekanaal.

Smartphones en iPads worden bedrijfsmatig ingezet. Het digitale (samen)werken doet zijn opmars. Dit biedt kansen om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Wat u daarbij nodig heeft is een platform waarmee u eenvoudig en efficiënt de bedrijfsprocessen controleert en stuurt. U wilt immers de regie behouden in een veranderende omgeving.

OIS R4, het business proces platform van OIS, is dé oplossing voor het digitale werken. OIS R4 stelt u in staat de bedrijfsprocessen te digitaliseren, te automatiseren, efficiënt te sturen en continu te verbeteren. Het resultaat: een betere dienstverlening, een betere regie en een optimale samenwerking met uw ketenpartners tegen lagere kosten.

Organisaties implementeren OIS R4 om meerdere redenen: het eenvoudig beheren van taken, het volledig geautomatiseerd afhandelen van transacties, met focus op hoog volume en korte doorlooptijden (Straight Through Processing) of het beheersen van een complexe procesomgeving met een verscheidenheid aan systemen.

OIS R4 is in staat om uiteenlopende bedrijfsprocessen te automatiseren. Het biedt de mogelijkheden om zowel systeem- als gebruikersgeoriënteerde processen te ondersteunen en te combineren. Daarnaast biedt het de functies voor een digitaal en geoptimaliseerd proces, met een actuele en volledige vastlegging in het digitale dossier. Het platform combineert deze facetten tot een oplossing waarmee uw bedrijfsprocessen worden beheerst en continu verbeterd kunnen worden, zonder andere systemen ingrijpend aan te passen.