Klaverblad Verzekeringen

Digitalisering van alle primaire administratieve werkprocessen.

Klaverblad Verzekeringen is een landelijk operende verzekeringsmaatschappij met ruim 400 medewerkers. Klaverblad biedt schade- en personenverzekeringen voor particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. De verkoop van deze verzekeringen gaat hoofdzakelijk via assurantieadviseurs. Klaverblad wil haar polis- en schadedossiers digitaliseren en de primaire werkprocessen automatiseren om efficiënter te kunnen werken. Om de digitale dossiers organisatiebreed in te zetten heeft Klaverblad de standaard OIS oplossing voor het digitale werken ingevoerd, aangevuld met enkele maatwerktoepassingen. Inmiddels zijn alle primaire werkprocessen bij Klaverblad gedigitaliseerd.

De resultaten

  • Geoptimaliseerde dienstverlening.
  • Kostenbesparing in het proces.
  • Mogelijkheid tot thuiswerken.
  • Betere verantwoording door vastleggen van werkproces.

De oplossing

De standaard oplossing van OIS met enkele maatwerktoepassingen voldoet aan de gestelde eisen en wensen van Klaverblad Verzekeringen. Er zijn koppelingen gerealiseerd met MS Office om vanuit office applicaties documenten direct op te kunnen slaan, met MS Exchange om e-mail te archiveren, met het polisbeheersysteem (PBS) en schadebeheersysteem (SBS) om basisinformatie weer te geven over de verzekerde of schade. Medische informatie is apart toegankelijk en strikt gescheiden van technische/financiële informatie binnen het digitale document management systeem. Klaverblad maakt ook gebruik van de ingebouwde Scanning on Demand functionaliteit – pas bij een inkomend poststuk wordt het dossier gedigitaliseerd.

De implementatie
OIS biedt een standaard integrale aanpak van diensten ter ondersteuning van de OIS oplossing. Deze aanpak leidt tot een gegarandeerde implementatie en resulteert in een optimaal efficiënt werkproces.

Meer weten?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van de OIS oplossing voor uw werkproces? Neem contact op met Edwin van Veen voor meer informatie via 070 – 319 26 24 of stuur een mail naar edwin.van.veen@ois.nl.