Implementatie Consultant

Bij OIS worden IT producten ontwikkeld waarmee klanten kunnen zorgen dat processen digitaal kunnen verlopen.

Ons kernproduct DossierWeergave wordt bij overheid, verzekeraars en banken gebruikt. Het product maakt een combinatie tussen workflow, digitale documenten en integratie van systemen.

Met behulp van digitaal werken bereiken onze klanten voordeel in hun markt.

Binnen OIS is een team ontwikkelaars die werken aan productontwikkeling en aan de implementatie bij klanten. Voordat dit team aan de slag kan worden nieuwe klanten benaderd en wordt een ontwerp voor inrichting van de processen gemaakt.

Functie inhoud
Je maakt onderdeel uit van het implementatieteam voor klantprojecten. Je kan bestaande klant processen in kaart brengen, je kan samen met de klant een ontwerp maken voor nieuwe processen. Als vervolg help je de ontwikkelaars met het functioneel inrichten van het systeem bij klanten en je zorgt voor de begeleiding van de implementatie bij de eindgebruikers.

Na implementatie ondersteun je de klant door het formuleren van wijzigingsverzoeken en help je bij het uitwerken van impact analyses.

Bij OIS komen de applicaties veelvuldig in aanraking met relationele databases, workflow modules (BPEL) en web applicaties. Deze onderwerpen zijn functioneel gezien geen onbekende voor je.

Sollicitatie procedure
Je sollicitatie kun je sturen naar vacature-sns@ois.nl of bel voor meer informatie naar Eric Brabander via 070-3192624.