Oplossingen

OIS heeft op basis van haar ruime ervaring in document- en procesmanagement OIS R4 ontwikkeld. OIS R4 is het business proces platform voor het digitale werken. OIS R4 helpt u uw bedrijfsprocessen te digitaliseren, te automatiseren, efficiënt te sturen en continu te verbeteren. Met als gewenste resultaat een betere dienstverlening, een betere regie en een betere samenwerking met uw ketenpartners tegen lagere kosten.

U kunt hier een pdf van de brochure 'Over OIS R4' aanvragen.

OIS R4
Het OIS R4 platform bestaat uit componenten die processen digitaliseren en informatiestromen bundelen en controleren. Deze componenten vormen de volgende pijlers van OIS R4:

1.    Documentmanagement
2.    Werkverdeling en taakmanagement
3.    Procesmanagement
4.    Slimme afhandeling op basis van regels en normen
5.    Zaakmanagement
6.    Monitoren, rapporteren en besturen

Implementatie
OIS realiseert oplossingen op basis van OIS R4 op een snelle en efficiente wijze volgens een standaard aanpak. Samen met de klant worden de functionele aspecten van de oplossing beschreven. Op basis hiervan levert OIS tegen een vaste prijs op de afgesproken datum.

Beheer en ondersteuning
OIS houdt van elke implementatie de specifieke elementen bij zodat zij ondersteuning kan bieden bij het functioneren van het complete bedrijfsproces. Van elke implementatie draait een functionele kopie in het datacenter van OIS. Zo biedt OIS haar klanten optimale ondersteuning en helpt OIS haar klanten het proces continu te verbeteren.

Wilt u graag meer weten over OIS R4, neem dan contact op voor een persoonlijk gesprek.